Új hozzászólás Aktív témák

• OberMotz

aktív tag

Van egyáltalán bármilyen módja hogy jó hírét kelthessük a fórumon a kevésbé korrekt "kollégáknak"? Nemrég az egyik ilyen véglénynek hosszas egyeztetés után utánvéttel küldtem el egy telefont (nem szívesen utal előre mert már volt rossz tapasztalata etc), és "természetesen" nem vette át a csomagot. Írtam neki PM-et a tárolási határidő lejárta előtt 1-2 nappal, úgymond nem látta, de sajnos az tisztán látszott a Hardveraprón a profilján hogy minden nap belép. Engem kb. 4000 forinttal károsított meg alaphangon (oda-vissza csomagküldés+utánvét díja), magától értetődően eszébe sem jutott hogy ezt megtérítse. Szívem szerint kiposztolnám ide az üzenetváltásunkat hogy mindenki lássa mekkorra patkány az illető, de gondolom élne a posztom vagy 1 percet mert GDPR.

• delel

újonc

Én csak úgy jártam hogy lebeszéltük a vásárlást, ő kifejezte hogy hibás termékből varázsolt szépséget, éngem lekenyerezett, aztán a kezembe fogtam egy VGA-t ami majdnem darabokra hulott, johi viszonyból azt mondtam magamban ha müködik tök mindegy hogy néz ki, müködött két napig, gondolom 60 fok felett károsult agya amúgy is bekrepált, vagy a pasztázás varázsa "elhibásodott" (a ventik gyakorlatilag lejöttek) Én vissza küldtem, lebeszéltük a vissza vásárlást persze megkaptam hogy örüljek hogy nem Rántott le pénzel, mert megteheti mert szólt h használt, Erre mindenek ellenére mégis hozzá szólt a profilomhoz és megkaptam hogy mekkora ajjadék vagyok amiért vissza követeltem a jogos pénzem, és a Jelenete miatt, egy másik ipse lemondta a vásárlásom, és megkaptam hogy hogy merem vissza Rendezni a lóvém. Na ennek fejében jelentettem az ipsét, és elvileg az értékelés pozitiv igy lehetetlen eltüntetni. Gyakorlatilag én 10- ezer forintom elveszett, és pluszba egy Jó vételem is! Köszönöm innen is legalább a jelentésbe azt is megkaptam, hiába az adatvédelem, felrúgható ha úgy van!

• Mizurichi

tag

Üdv!
    Nos én pont forítva jártam így, Áááádi csendes taggal, aki egy Denon 9200 fejhallgatót árult.
    Konkrétan le lett beszélve vételár, amit a lekötött pénzemből szabadítottam fel, amiért kamatot is fizettem, le lett beszélve a találkozó, amiért a vonatjegyet is megvettem, majd
    félnappal a találkozó előtt közölte hogy mivel más 20 ezer ft-al többet ad érte, inkább annak adja el. Legalább 10 ezer forintal megkárosított. Jelenteni nem tudom, mert azt csak akkor lehet, hogyha megvásároltam a terméket. Amikor a Prohardvernek jelentettem kapásból elutasított, sőt még a hozzá szólásomat is törölte az eladási oldalról.
    Aztán rájöttem hogy pénz beszél, mivel fizetett hírdetés volt, a prohardver mint szolgáltató mindent meg tesz hogy eltusolja a megkárosítást. Inkább járjon így más is, aki ettől a jó embertől akar vásárolni. A pénz a Prohardvernek folyik be a hírdetésért.
    Na igen, no komment :)
    Gondolom ez a hozzá szólás sem sokáig lesz kint :))
    Ez ma Magyarország :)

• Rizsa93

csendes tag

Sziasztok! Gondolom Ti is jártatok már úgy ,hogy le van beszélve egy üzlet (mikor ti vagytok az eladó fél) és találkozás előtt 10-15percel mégis lemondja az adásvételt. Készülsz ,elmész a megbeszélt helyre energiát, rugalmasságot fektetsz a dologba. Ez rettentő bosszantó tud lenni ,mivel több potenciális vevőt is elbukhatsz egy ember miatt. Persze a vevőnek szíve joga eldönteni ,hogy az adott terméket megvásárolja-e vagy sem. Viszont ,szerintem teljesen jó lenne ,ha ilyen esetekre lehetne valahogy jelezni a "potenciális" vásárlóról, pl. hogy 2napos csevegés és lebeszélés után, 10percel a találkozás előtt mégis lemondja a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés