- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
reechike
csendes tag
Probléma megoldva!
nVIDIA Refresh Rate Fix MKII-vel helyretettem.
(Eddig azt hittem, DirectX-es.)
MIndenkinek köszönöm a segítséget! -
illusiON
őstag
pfuuu enmtudom, egy fekete ablak és kék vagy fehér betük vannak benne, én ilyesmire emléxem
sry az offér
-
illusiON
őstag
jah, nekem eddig olyan opengl em volt aminek elején dosos szerü kis ablak jött be, már nem emléxem pontosan
hl2 meg lehet d3d is...
-
Dilikutya
félisten
Azért OpenGl, mert Quake3 engine hajtja... nem hiszem hogy az elején az az ablak feltétlenül hozzátartozna az OpenGl-hez.... Quake2/HL motoros játékoknál sincs. DOS-os ablakot pedig én még nem is láttam ilyen játékoknál.
A topiknyitónak: van vagy 10 ezzel a játékkal foglalkozó topik, minek kellett újat nyitni? -
illusiON
őstag
azér opengl mert az elején vann egy kis ablak amiben röpködnek kék vagy fehér betük... mielőt elindul, egy dosos ablak jön be... ha van olyan akkor opengl
-
illusiON
őstag
én n ugy emléxem a J A opengl és ott nem lehet herz-t állitani...
-
reechike
csendes tag
Sehogy sem tudom rendesen működésre bírni a progit, hiába állítom be 50szer, hogy
milyen frissítési sebességet szeretnék, csak 60 Hz-en hajlandó elindulni, amitől
19-es montiornál garantáltan kifolyik a szemed.
Kb egy fél éve már játszottam vele, akkor rendesen működött. A konfigom azóta is változatlan, nem tudom, mi lehet a probléma.
Kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest