Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Tudja valaki, melyik a legjobb ''cutoff frecuency''?
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ja igen, azért akinek Live!-ja van, az nagyon gyorsan cserélje, mert ezzel a hangfallal csak egy jó hangkari szól élvezhetően, a Live! pedig egy zajos xar (bocs akinek ilyen van, volt nekem is, még egy C-Media 8738-as kari is 20x szebben (tisztábban!) szól, ez is tapasztalat, ilyenem is volt
). Komolyan nem leszólni akarom itt sokak kedvencét, sokáig elvoltam vele én is, épp ezért nem részletezem, hogy milyen izzasztó feladat némelyik gépben beizgatni a cuccot. 
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nekem egy Audigy LS a társa, és szépen szól, kis cselezéssel basszus is van rendesen, és nem törzít, jó, nem puffog úgy, mint a haver Creative hangfala, de ez nem mai cucc, és nem is szeretem a hallásom károsítani, nekem épp elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Komolyan nem leszólni akarom itt sokak kedvencét, sokáig elvoltam vele én is, épp ezért nem részletezem, hogy milyen izzasztó feladat némelyik gépben beizgatni a cuccot.