- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabes13
tag
Igen a diagnózis pontos, ezert van (még) nálam is az Ultra, mert tényleg jó lett de az algoritmus az nem megy. Vagyis ez sem igaz, mert nagyon sok ember meg pont hogy maximálisan elégedett vele. A gcam vonal meg nem hiszem hogy valaha is "normális" lesz rajta. Bent vagyok telegram csoportokba küzdenek vele, de amit latok az nem tetszik.
Ennek ellenére tényleg jó telefonnak tartom. Néztem meg a Xiaomi 13 pro-t, csak tudom hogy nem érezném elégedettnek magam vele.
Az elképzelés az volt nálam, ha nem tetszik a kamera az Ultraban, megvarom az első nagyobb kamera frissítést. Utána sem tetszik, akkor vissza a P7 pro-ra.A P8 pro-nal valamiért azt gondolom, hogy a szeleslato-t felhúzzák egy nagyobb megapixelre a masik 2 mellé, de a fő es zoom az nem nagyon fog változni.
-
Gabes13
tag
Igen, nagyon jó telefonnak tartom az Ultrat, adtam neki kb. egy hetet hogy nalam lez, de meg meg van. S8 plus volt az utolsó amit hasznaltam egy évig nagyjából, de azt már annyira nem kedveltem. Az s10 plus meg egyenes undorító volt számomra, az ment is 3 het utan, n20 ultra vagy plus nem tudom mi volt már, az 1 nap es ment. Kameraba nem tudom megszokni a szinkezelest meg a túlélésitest, persze P7 pro is tud néha érdekes dolgokat. Mégis valahogy kiegyensúlyozottabb nekem, meg nalam akkuba eleg tre volt az Ultrahoz kepest azonos felhasználás mellett. A masik, hogy 40-50 perc egy 30mb frissítés, mikor először láttam...
Holnap lesz már egy P7 pro, megnézem őket egymas mellett, de szerintem marad a P7 pro.
Szóval nem egyértelmű a helyzet, de a kamera felé húzok inkabb... -
Gabes13
tag
Ugyan megvárom a frissítést, de már látom hogy ebből újra P7 pro lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest