Javítja a kamerák minőségét az új Galaxy S23 frissítés

A legújabb szoftvercsomag a képminőségre és a sebességre fókuszál.

Hirdetés

Az egyik legsokrétűbb kameraszett tanyázik a Galaxy S23 Ultra előlapján és hátulján, de az S23 és S23+ sem panaszkodhat, ha lehetőségekről van képminőségről van szó. Az általánosan jól optimalizált a fotós-videós helyzet persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne a feldolgozó algoritmus viselt dolgain finomítani, és ahogy Google Kamerás összehasonlító tesztünk mutatja: bőven maradt tér a javulásra a természetes feldolgozás irányába.

A három Galaxy S23
A három Galaxy S23 [+]

A legújabb Galaxy S23 családra közzétett frissítés ugyan nem építi be a Google szoftvert és algoritmust, ellenben javít az autofókusz és általánosságban a One UI-féle kameraszoftver sebességén. Mostantól az elsütés gyorsaságán van a hangsúly, azaz akkor is azonnal elkészül a kép az exponáló megnyomásakor, ha nincs meg a fókusz, de azért a Camera Assistant beállításai között kérni lehet a régi, fókusz utáni  exponálást.


[+]

A Samsung élesebb képeket és kevésbé villogó szuperstabil videofelvételeket ígér a sötétben, az automata képkockasebesség opciója mostantól ki van kapcsolva (de visszakapcsolható), valamint előrelépett a FHD 60 fps videó stabilizálása. Az S23 Ultra 200 megapixeles képei kevésbé sávosak extrém felbontáson való mentéskor és elvileg megszűnt a néha homályos kép az optikai képstabilizátor mellékhatásaként. Jobb lett az éjjeli teljesítmény és a mozgó témák rögzítése is. A frissítőcsomag 922,88 MB-ot nyom és az első piacokon a márciusi biztonsági hibajavító csomag megtartásával telepíthető, ám a SamMobile szerint esélyes, hogy máshol az áprilisi update pakkal együtt lehet majd felrakni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés