- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #2569 üzenetére
OK! Köszi, igazad van ... így teszek majd!
Kösz a segítséget. Az általam használtnak nem tudom fejből a nevét ... de egy egyszerű kis dolog ... megnézem az általad ajánlottat.Üdv.
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Peter Kiss #2567 üzenetére
Tudom, én se csípem ha vhol kéretlenül megszólal valami ... de ezt szeretném kipróbálni ... saját gyártású weblap, aztán gondoltam hülyéskedek 1 kicsit.
-
Forza_JUVE
aktív tag
időközben kiderült, hogy a fenti jelenség Firefox 11.0 alatt van jelen, IE 8 alatt jól működik.
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
1 kis segítséget szeretnék kérni JavaScript-el kapcsolatosan, kicsit zöldfülű vagyok ugyanis!
Szóval van egy AudioPlayer scriptem, ami weblapon háttérzenét csinál. Tök jól működik is meg minden, egészen addig, amíg be nem teszem abba a HTML-be, ahol használnám.
Ott is működik, megjelenés, zenelejátszás tökjó, de nem tudok rajta kattintani egy gombjára sem ... csak úgy ott van.
Arra viszont rájöttem, hogy a CSS-vel lehet valami "baj", mert ha a HTML <head> részéből kiveszem a <link rel="stylesheet" href="res/common.css?v=3.0.5"> sort, akkor - nyilván szétesve de - megjelenik a HTML oldal, és a tetején az AudioPlayer kattintható is lesz, tehát OK.Na most olvastam vmi Modernizr scriptről a neten, ami viszont nekem kínai, de a HTML-ben a Doctype alatt van egy ilyen: <html lang="hu" class="no-js">
Lejjebb a <head> részében futtatja is ezt a scriptet:
<script src="res/modernizr-2.0.6.min.js"></script>Csak sejtem, hogy itt lehet a kutya elásva, de nem tudom a megoldást. Esetleg a CSS-ben kell valamit átírni?
Segítsetek pls!
Köszi előre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Yettel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest