- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
1 kis segítséget szeretnék kérni JavaScript-el kapcsolatosan, kicsit zöldfülű vagyok ugyanis!
Szóval van egy AudioPlayer scriptem, ami weblapon háttérzenét csinál. Tök jól működik is meg minden, egészen addig, amíg be nem teszem abba a HTML-be, ahol használnám.
Ott is működik, megjelenés, zenelejátszás tökjó, de nem tudok rajta kattintani egy gombjára sem ... csak úgy ott van.
Arra viszont rájöttem, hogy a CSS-vel lehet valami "baj", mert ha a HTML <head> részéből kiveszem a <link rel="stylesheet" href="res/common.css?v=3.0.5"> sort, akkor - nyilván szétesve de - megjelenik a HTML oldal, és a tetején az AudioPlayer kattintható is lesz, tehát OK.Na most olvastam vmi Modernizr scriptről a neten, ami viszont nekem kínai, de a HTML-ben a Doctype alatt van egy ilyen: <html lang="hu" class="no-js">
Lejjebb a <head> részében futtatja is ezt a scriptet:
<script src="res/modernizr-2.0.6.min.js"></script>Csak sejtem, hogy itt lehet a kutya elásva, de nem tudom a megoldást. Esetleg a CSS-ben kell valamit átírni?
Segítsetek pls!
Köszi előre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest