Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chartreux
csendes tag
Estét!
Egy kis problémába ütköztem js tanulása közben.
Egy kis ideje töröm már a fejem az alábbi kódon:var count = 0;var keep = setInterval (function writedate() {var now = new Date();document.getElementById("timer").innerHTML = now;if (count > 5) {clearInterval(keep);} else {count++;}}, 1000);Lényegében csak egy dátum ami minden mp-ben frissíti magát, majd 5 másodperc után megáll magától. A problémám az lenne, hogy a "count" nevű var-t semmiképp nem tudom belerakni úgy a funkción belülre, hogy az működjön is.
Van rá lehetőségem hogy az ilyen kódokat, egy blokkszerű lezárt funkcióba tároljam, azaz, hogy ne legyen globális változóm mint itt?
Sokat kell még tanulnom, de jelenleg ez az egyik legnagyobb kérdésem amin egész nap törtem a fejemet.
Előre is köszi ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest