Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
Probléma megoldva!
Köszönöm a segítséget, elsőre úgy tűnt, hogy on topic problémával állunk szemben, és valami nem stimmel az IE9 GA javascript futtatásával (a Google adott is jópár ilyen jellegű találatot...).
Kiderült, hogy szó sincs róla, egyszerűen valamilyen grafikus program szétcseszte a PNG hozzárendeléseket, és az IE ezért semmilyen PNG-t nem jelenített meg - furcsa módon Chrome alatt nem volt ilyen gond.
Találtam egy RegFixet, lefuttattam, és minden oké.
Bocs, hogy off topic problémával zavartam, és még egyszer köszi a segítségeket!
-
nobela
senior tag
válasz
trisztan94 #3217 üzenetére
Köszi, csekkolom!
Szerk: hehe, Safari/OSX alatt bizony darabjaira esik...
A többi viszont úgy tűnik jó. Nagyon hasznos oldal!
-
nobela
senior tag
válasz
martonx #3216 üzenetére
Core2Duo@3200Mhz 4G RAM Gtx560.
Nem mondanám éppen őskövület gépnek.
XP folyamatosan frissítve, minden driver és szoftver a legfrisseb verzióban.
És mint mondtam, napi több száz weblap megtekintése közben egyetlen hibás oldal sincs.Ettől persze nyilván lehet, hogy a hiba itt van valahol, de azért nem kellene egy kézlegyintéssel elintézni a dolgot. És nyilván nem nyugtat meg a tudat, ha valami nem működik, és nem tudom az okát. Így ugyanis elég nehéz megjavítani.
-
nobela
senior tag
Köszönöm, ez nagy segítség!
Ez egyrészt azt jelenti, hogy mégis megy IE9 alatt...
A probléma viszont továbbra is adott: az XP-s gépem egy teljesen átlagos gép, mindennapi használatban hiba nélkül működik. Gyanítom, hogy rengeteg hasonló lehet még az országban, naponta több száz weboldalt néznek meg rajta probléma nélkül.
Akkor viszont hogy lehet az, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ezen az oldalon hibázik
u.i. Azzal a bordó téglalappal tényleg kell valamit kezdenem... Viszont én csak 1280x1024-es vagy kisebb felbontásban tudom megnézni sajnos, ott nem látszik
Van valami tipp mit kéne kiszednem a kódból?
Köszi az eddigi segítséget is!
-
-
nobela
senior tag
Bocs, lejárt a szerkesztési idő...
Az is elég lenne, ha IE9 alatt egyszerűen át lehetne ugrani a Google Analyticset, egyelőre ez még nem olyan fontos (félig-meddig még csak tesztüzemben megy az oldal).
Ezt a kódot találtam, esetleg segíthet?
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE8" />
-
nobela
senior tag
Sziasztok, összeütöttem egy kis céges honlapot, IE10, Chrome és Opera Mini alatt hibátlan, de IE9 alatt nem töltődik be rendesen, pár elem kimarad.
Ráguglizva azt gyanítom, hogy a Google Analytics javascript kódjával lehet valami, ami IE9 alatt nem fut le normálisan.
Mivel csak hobbista vagyok, jól jönne bármilyen (egyszerű) segítség azzal kapcsolatban, hogy merre induljak el?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kutya topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest