- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismerős lehet az iQOO Pad6 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Thunder Pro néven jöhet az új HMD mobil
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-02-25 10:20 Téma összefoglaló
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
"legközelebb hátha jobban hiszel nekünk."
Ez nem hit kérdése

Még így utólag is elég meglepő, hogy ugyanazon a gépen Chrome-mal hibátlanul működött minden...
Na mindegy, minden jó ha jó a vége.Köszi a segítséget.
-
nobela
senior tag
Probléma megoldva!
Köszönöm a segítséget, elsőre úgy tűnt, hogy on topic problémával állunk szemben, és valami nem stimmel az IE9 GA javascript futtatásával (a Google adott is jópár ilyen jellegű találatot...).
Kiderült, hogy szó sincs róla, egyszerűen valamilyen grafikus program szétcseszte a PNG hozzárendeléseket, és az IE ezért semmilyen PNG-t nem jelenített meg - furcsa módon Chrome alatt nem volt ilyen gond.
Találtam egy RegFixet, lefuttattam, és minden oké.
Bocs, hogy off topic problémával zavartam, és még egyszer köszi a segítségeket!
-
nobela
senior tag
Köszi, csekkolom!
Szerk: hehe, Safari/OSX alatt bizony darabjaira esik...
A többi viszont úgy tűnik jó. Nagyon hasznos oldal!
-
nobela
senior tag
Core2Duo@3200Mhz 4G RAM Gtx560.
Nem mondanám éppen őskövület gépnek.
XP folyamatosan frissítve, minden driver és szoftver a legfrisseb verzióban.
És mint mondtam, napi több száz weblap megtekintése közben egyetlen hibás oldal sincs.Ettől persze nyilván lehet, hogy a hiba itt van valahol, de azért nem kellene egy kézlegyintéssel elintézni a dolgot. És nyilván nem nyugtat meg a tudat, ha valami nem működik, és nem tudom az okát. Így ugyanis elég nehéz megjavítani.
-
nobela
senior tag
Bordó téglalap tipp:
ide állíts be egy default hátteret szerintem:#templatemo_site_title_bar_wrapper {
width: 100%;
height: 240px;
margin: 0 auto;
background: url(images/templatemo_header_bg_wrapper.jpg) no-repeat top center;
}ja nem... megvan...
ezt szinezd át tiszta feketére, vagy legalábbis vedd ki belőle a bordót:
[link]Haha, néha a legfapadosabb megoldás a legegyszerűbb

-
nobela
senior tag
Köszönöm, ez nagy segítség!
Ez egyrészt azt jelenti, hogy mégis megy IE9 alatt...
A probléma viszont továbbra is adott: az XP-s gépem egy teljesen átlagos gép, mindennapi használatban hiba nélkül működik. Gyanítom, hogy rengeteg hasonló lehet még az országban, naponta több száz weboldalt néznek meg rajta probléma nélkül.
Akkor viszont hogy lehet az, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ezen az oldalon hibázik

u.i. Azzal a bordó téglalappal tényleg kell valamit kezdenem... Viszont én csak 1280x1024-es vagy kisebb felbontásban tudom megnézni sajnos, ott nem látszik
Van valami tipp mit kéne kiszednem a kódból?Köszi az eddigi segítséget is!
-
nobela
senior tag
-
nobela
senior tag
Tegyük fel, hogy IE9 alatt nem megy rendesen a GA.js (bár ez önmagában is hihetetlen szerintem, illetve ki is próbáltam, és nem áll le, rendben lefut)
Mégis mi történik ekkor? A GA.js után következő javascript, hangsúlyozom csak a javascript kódok futása megáll. Kizárólag ennyi.
Tehát amit mondasz, és tegyük fel, hogy IE9 alatt tényleg nem megy, akkor is csak féligazság.
Persze a további js-ek leállása egy SPA esetében nagy gond lehet, a te oldalad esetében, ahol ez az egyszál js fut, lényegtelen. Maximum torzítani fog a valósághoz képest a GA mérés.Igen, ezért is írtam hogy nem gond ha valahogyan megoldható hogy IE9 esetén ne fusson le a GA script.
Van erre valamilyen egyszerű, fapados megoldás?
Kipróbálnám, hátha segít... -
nobela
senior tag
Mondjuk nekem sincs fent külön IE9, IE10-el emuláltam IE6-ig.
IE6-ban már valóban szétcsúszik a layout, IE7 és afölött jó.
Az xp-s gépednél valami más gebasz lehet.
Pláne, hogy amiket hiányolsz azoknak az elemeknek éppen semmi közük nincs az oldalon lévő egy szál google analytics javascriptjének lefutásához.Azt olvastam valahol, hogy az IE9 nem futtatja le a Google Analytics java scriptjét, hanem megáll.
Ennek köszönhetően nem töltődnek be az azután lévő dolgok...
(nem tudom hogy ez lehetséges-e egyáltalán?)
-
nobela
senior tag
IE9 alatt nekem nem tölti be a 3 ikont jobbra felül (Facebook-Twitter-YouTube), valamit az oldal alapját adó világoskék hátteret sem tölti be (a kockás sötétkékre írja ki a szöveget)

IE10-et Win7x64 alól néztem, az IE9-et meg XP32 alól...
-
nobela
senior tag
-
nobela
senior tag
Szívesen, de mivel ez egy (igaz csak kezdemény), de céges oldal, nem szeretném ha reklámnak minősülne, és bannolnának...
Nyilván én is örülnék ha nálam komolyabb szakértők (szerintem itt csak ilyen van) megnéznék hogy mi lehet a gond.
-
nobela
senior tag
Bocs, lejárt a szerkesztési idő...
Az is elég lenne, ha IE9 alatt egyszerűen át lehetne ugrani a Google Analyticset, egyelőre ez még nem olyan fontos (félig-meddig még csak tesztüzemben megy az oldal).
Ezt a kódot találtam, esetleg segíthet?
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE8" />
-
nobela
senior tag
Sziasztok, összeütöttem egy kis céges honlapot, IE10, Chrome és Opera Mini alatt hibátlan, de IE9 alatt nem töltődik be rendesen, pár elem kimarad.
Ráguglizva azt gyanítom, hogy a Google Analytics javascript kódjával lehet valami, ami IE9 alatt nem fut le normálisan.
Mivel csak hobbista vagyok, jól jönne bármilyen (egyszerű) segítség azzal kapcsolatban, hogy merre induljak el?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xiaomi Pad 7 Pro 256GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- MacBook Pro 15" 2016 16GB RAM 27% Áfás (0052)
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van valami tipp mit kéne kiszednem a kódból?