- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, ha megnézitek ezt az oldalt láthattok pár "barna" sávot... Ha a felhasználó rákattint az egyikre akkor az alatta lévő div le kellene gördüljön (jQuerry slide). Ez meg is van ha csak egy sáv van... viszont ha több van már nem tudom hogyan különböztessem meg, hogy melyik div melyik sávhoz tartozik... az általam választott módszer nem jött be...
Tudom, hogy ez a "barna" (így) bűn ronda, nyugalom a végleges oldalon képeket használok majd
-
kemkriszt98
tag
válasz
Sk8erPeter #4262 üzenetére
Nanananana... javíts ki ha tévedek de itt a kocka divekből áll... én viszont 3d-s modell alatt konkrétabban egy 3d-s modellt értek
Tehát leülök mondjuk a blender elé és alkotok valamit...
Megjegyzem nagyon jó vagyok már a színes téglalapok modellezésében
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok!
Ha nem ide való a kérdés akkor bocs de a google találatok alapján js el lehet ezt a problémát megoldani...
Szóval, van valakinek tapasztalata 3d-s modellek megjelenítésében egy oldalon? Örülnék pár személyes tapasztalatnak azzal kapcsolatban, hogy mi erre a legjobb mód.
Szerk.: A dolog úgy lenne az igazi ha a cucc interaktív volna tehát a látogatók forgathatnák meg ilyenek
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, belevetettem magam a jQuerry-be és máris akadályba ütköztem... nem nagyon akar megmozdulni az a div...
Ok, módosítom a kérdésem... mi a baj a "this"-el... mert, hogy anélkül megy...
-
kemkriszt98
tag
válasz
Sk8erPeter #4191 üzenetére
Ez csak egy teszt kód, amúgy nem szoktam ilyen neveket használni. .. alapból switch- el volt csak mikor láttm, hogy nem megy arra gondoltam , hog a switch működéséről nem tudok valamit ezért le cseréltem. ..
Akkor majd átírom valahogy úgy ahogy a multkori példában is mutattátok
-
kemkriszt98
tag
Bocsánatot kell kérjek, azt akartam írni hogy ha valaki egy képre kattint...
function onClick(mouseEvent){
var largeE =document.querySelector("#e");
var largeO =document.querySelector("#o");
if(mouseEvent.target.id == "1"){
largeO.src= "http://www.youtube.com/v/m53v0Bn0ynQ?hl=hu_HU&version=3";
largeE.src= "http://www.youtube.com/v/m53v0Bn0ynQ?hl=hu_HU&version=3";
}else if(mouseEvent.target.id == "2"){
largeO.src= "http://www.youtube.com/v/hzLVr2NzC-A?hl=hu_HU&version=3";
largeE.src= "http://www.youtube.com/v/hzLVr2NzC-A?hl=hu_HU&version=3";
}
} -
kemkriszt98
tag
Sziasztok, arra volna szükségem, hogy ha valaki egy gombra kattint akkor megnézzem az ID-t és annak alapján történjenek különböző dolgok... a probléma csak annyi, hogy valamiért az if-be nem jutok be... Így próbáltam:
if(mouseEvent.target.id == "1")...
-
kemkriszt98
tag
válasz
Sk8erPeter #4162 üzenetére
Érthető volt és amikor azt mondtam, hogy a body végére azt úgy értettem, hogy a záró tag elé
Mea culpa.
(#4161) Jim-Y: Működik
Az a helyzet, hogy eleinte kézzel írtam be s mikor láttam, hogy nem megy jött a CTRl + C, CTRL+V és véletlenül úgy maradt. Egyébkén az miért van hogy ha így nyitom meg: localhost/img/base.html akkor nem megy de ha ip címmel akkor működik ?
-
kemkriszt98
tag
Na, létrehoztam egy change.js nevű fájlt ezzel a tartalommal:
var smallImgs = document.querySelectorAll('.small'),
large = document.querySelector('#large');
for(var i=0;i<smallImgs.length;i++){
smallImgs[i].addEventListener('mouseover',changeImg);
}
function changeImg(mouseEvent){
var source = mouseEvent.target,
sourceUrl = source.src;
changeImageSrc(largeImage, sourceUrl);
}
function changeImageSrc(target,url){
target.src = url;
}és utána ezt a sort a body elem végére (ha az elejére helyezem nem tölt be az oldal):
<script src="change.js"/>
viszont nem nagyon akar működni..
-
kemkriszt98
tag
Hát már ezt is tudom
Egyébként még nem nagyon merültem el a Js-es könyvben, ezt a kódot is a 24 órás HTML-es könyv alapján dobtam össze
Most már csak az nem világos a példával kapcsolatban, hogy honnan tudja a böngésző, hogy neki azt a kódot kell futtatni? Sehol nem látok erre utalást a HTML kódban. Vagy ez, hogy működik?
-
kemkriszt98
tag
válasz
fordfairlane #4145 üzenetére
Nem mert kicsibe megjelennek, csak mintha a js nem menne de mivel több gépen is kipróbáltam így nem tudom mi lehet
de akkor haggyuk, 2 óra múlva jövök a kóddal .
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, van egy weboldalam ahol van 4 képem (3 kicsi 1 nagy) némi js segítségével megoldottam, hogy mindíg az a kép jelenjen meg nagyba amire ráviszem az egeret ( onmouseover-el). Az én gépemen megy is de ha átmásolom más gépre vagy otthoni szerverre akkor másnak nem. Ha haza megyek kódot is de addig is nincs valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest