Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
annyi, hogy a táblába be van includeolva pár php fájl, amikben fsockopen funkciók vannak, és a tábla ezekkel kérdezi le a szerverek/portok státuszait. de ezek csak akkor frissülnek ha frissül az oldal. én szeretném ha csak a table rész frissülne.
-
kivulallo
tag
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy van egy html table-m, ami egy nagy állapotjelző. Szeretném ezt automatán frissíteni. Sok helyen utána néztem, de vagy nem volt alkalmas, vagy túl volt bonyolítva az egész.
Nekem egy tök egyszerű programsor kéne, amit beteszek a table elé, vagy a <head> részbe, és a csak a table-t vagy egy adott <div>-et frissítget mondjuk 2mp-ként.Létezik erre egy egyszerű valami?

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Sorozatok
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest