- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
válasz
Sk8erPeter #3888 üzenetére
annyi, hogy a táblába be van includeolva pár php fájl, amikben fsockopen funkciók vannak, és a tábla ezekkel kérdezi le a szerverek/portok státuszait. de ezek csak akkor frissülnek ha frissül az oldal. én szeretném ha csak a table rész frissülne.
-
kivulallo
tag
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy van egy html table-m, ami egy nagy állapotjelző. Szeretném ezt automatán frissíteni. Sok helyen utána néztem, de vagy nem volt alkalmas, vagy túl volt bonyolítva az egész.
Nekem egy tök egyszerű programsor kéne, amit beteszek a table elé, vagy a <head> részbe, és a csak a table-t vagy egy adott <div>-et frissítget mondjuk 2mp-ként.Létezik erre egy egyszerű valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Tőzsde és gazdaság
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- VEVOR 3040 CNC
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest