- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
válasz
Sk8erPeter #3888 üzenetére
annyi, hogy a táblába be van includeolva pár php fájl, amikben fsockopen funkciók vannak, és a tábla ezekkel kérdezi le a szerverek/portok státuszait. de ezek csak akkor frissülnek ha frissül az oldal. én szeretném ha csak a table rész frissülne.
-
kivulallo
tag
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy van egy html table-m, ami egy nagy állapotjelző. Szeretném ezt automatán frissíteni. Sok helyen utána néztem, de vagy nem volt alkalmas, vagy túl volt bonyolítva az egész.
Nekem egy tök egyszerű programsor kéne, amit beteszek a table elé, vagy a <head> részbe, és a csak a table-t vagy egy adott <div>-et frissítget mondjuk 2mp-ként.Létezik erre egy egyszerű valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- Formula-1
- Battlefield 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged