Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Végül a Katalon Recorder (Selenium IDE) lett a megoldás. Igen, kellett kicsit szenvedni vele, hogy változnak a gombok nevei, de végül sikerült. A csv-t pedig fel lehet tölteni egy "Data driven" fülön belül, onnan berakosgatja.
Egyetlen probléma, hogy kicsit lassabb, mert max sebességen nem tudom futtatni, mert ugye mentés után kell egy 0.5s meg amíg a mentés gomb kattinthatóvá válik, így kb 10 mp felvinni 1-et.
-
Dinter
addikt
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Van egy adminisztratív felület, ami PHP-ra és Java-ra épül. Egy Excel fájlból kéne felvinnem az adatokat elég nagy mennyiségben. Az megoldható, hogy txt-ből beolvasva egy scripttel feltöltetem?
Chrome-nál F12-nél nézegettem, hogy mik vannak, de nem tudom merre kéne elindulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi haladó szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Spórolós topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OLED monitor topic
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- BMW topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- Xiaomi 12T - 8/128GB I Dimensity 8100-Ultra I Doboz + Tok +120W töltő I Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest