Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Végül a Katalon Recorder (Selenium IDE) lett a megoldás. Igen, kellett kicsit szenvedni vele, hogy változnak a gombok nevei, de végül sikerült. A csv-t pedig fel lehet tölteni egy "Data driven" fülön belül, onnan berakosgatja.
Egyetlen probléma, hogy kicsit lassabb, mert max sebességen nem tudom futtatni, mert ugye mentés után kell egy 0.5s meg amíg a mentés gomb kattinthatóvá válik, így kb 10 mp felvinni 1-et.
-
Dinter
addikt
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Van egy adminisztratív felület, ami PHP-ra és Java-ra épül. Egy Excel fájlból kéne felvinnem az adatokat elég nagy mennyiségben. Az megoldható, hogy txt-ből beolvasva egy scripttel feltöltetem?
Chrome-nál F12-nél nézegettem, hogy mik vannak, de nem tudom merre kéne elindulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest