-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi55555
tag
válasz
fordfairlane #5016 üzenetére
Rendben, értem. Köszi az info-kat.
-
Tibcsi55555
tag
Tudtok esetleg segíteni egy web visitor counter megírásában? Igazából csak annyit kell tudnia, hogy számolja a page refresht-t is és nem kell semmi csilli-villi háttér
-
Tibcsi55555
tag
válasz
Sk8erPeter #4945 üzenetére
Nagyon nagyon köszi a segítséget, hatalmas előre lépés így ez most nekem
Egy dolgot szeretnék még kérdezni, hogy a felsorolás miatt megjelennek a pontok a lista elején.
Esetleg lehet olyan csinálni szerinted hogy a 2 linket egy táblázatba betenni ?
<table> </table> -re gondolok. Így szépen egymás mellett lenne a két link.Köszi
-
Tibcsi55555
tag
válasz
Sk8erPeter #4943 üzenetére
Bocs, hogy értetlenkedek, a példa, ami fordfairline linkelt, nagyon jó, csak nem tudom hogy pontosan mit másoljak és milyen sorrendben.
Két szeparált frame-t látok, az egyikben a div parancs van,a másikban a kód. -
Tibcsi55555
tag
Köszi, de valamiért nem jön össze. Nem vagyok egy HTML/CSS/JS guru
Csak most tanulok bele, viszont egy olyan feladatot adtak nekem, ezért szeretném megoldani valahogy.
Példáknak találtam már régebben http://www.scientificpsychic.com/etc/css-mouseover.html ; http://www.nicolashoening.de/?twocents&nr=8 , de egyszerűen nekem nem működik a mouseover funkció.Esetleg egy nagyon egyszerű kódot írnátok nekem ?
Köszi
-
Tibcsi55555
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni hogy hogyan tudok olyat készíteni egy weblapon hogy egy pop-up window-ban egy kép jelenjen meg hover text alatt ? Vagyis ha ráhúzom az egeret a szövegre, akkor egy kis ablakban jelenjen meg egy kép. Viszont ez az ablak ne törje szét az oldalt, vagyis valami féle popup legyen.
Próbálkozom sok mindennel, de egyszerűen nem sikerül.
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Netfone
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest