Hirdetés
- Netfone
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Igen, sajnos eléggé szerteágazó, én sem rég kezdtem neki...

A legnagyobb problémát (flash, schockwave, active-x...) nekem is a különböző böngészők összehangolása okozza.
Például, a legnagyobb hiányosság, hogy Firefox nem hajlandó normálisan kezelni a legördülő menüs megoldásokat. (Ld. videólejátszás)
Honlapot tervezek, ahhoz kellett belső videólejátszó, de az ablak sosem jelent meg, csak a menü, de az is "offline", tehát nem indult meg semmi.
Explorer, Opera alatt tökéletes volt.
(Igaz, Firefox alatt pl. nem kell vesződni annyit a "flessel" és az active-x sem okoz sok problémát.)
Nagy nehezen sikerült egy amerikai fórumon található kezdeményt úgy alakítgatni, hogy végül is mindhárom böngészőn megindul a lejátszás - ráadásul nem kér semmilyen beépülőt -, van ablak, stb... Persze, divx kodek kell hozzá, de mihez nem... -
-
puttputt
őstag
Elképzelhető egy "auto install Active-x" szkript vagy plugin beültetése a weblapba?
Vagy olyan, ami mellőzteti a popup (Active-x install) megjelenését? -
puttputt
őstag
válasz
vancha2
üzenetére
Köszönöm a választ! Már nagyjából megoldottam a dolgot, Active-x maradt végül, azt könnyebb "univerzálissá, automatikussá" tenni minden böngésző számára.
A flash-vel csak az a baj, hogy mivel a tárhelyem egyben max. 5Mb-ot enged feltölteni (összesen 50), ezért meg vagyok lőve, mert ugyanaz, ami AVI-ban 2 Mega, Flashben kb. 10.
(Max. darabolva tehetném fel, de annak mi értelme..., ha online akarom?)
Bár, lehet így is kényszerülök majd tárhelyváltásra, ha gyülekeznek a videók...
-
puttputt
őstag
Tudtok valami olyan szkriptet ajánlani, amivel úgy tudok szerveren lévő videót (embed módon) lejátszani, hogy nem tűnik fel a látogatónak sem az Active-x... és hasonló társainak feltétlen letöltésére unszoló üzenet, ill. lejátszási letiltás?
Nagyon megköszönném!
Sok beépített, szkriptelt lejátszóról is hallottam már, de működtetni még nem igazán sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Óra topik
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

), de majd kiderül.