- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
indigo
aktív tag
válasz
Phobion #5516 üzenetére
Csak egy ötlet: nem lehet, hogy ez a kód Ajax load függvénnyel tolja be az oldalt, és ott nem használható a Vissza gomb a böngészőben? Legalábbis, ha a cache-selés nincs megoldva a js fájlban, akkor nem használható a Vissza gomb azon funkciója, hogy a korábban böngészett oldalra irányítson vissza.
-
indigo
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #5205 üzenetére
Minden elismerésem és köszönöm a munkádat és a teljes körű magyarázatot!
-
indigo
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #5203 üzenetére
A konzol szerint nincs hiba: kép.
Szívesen megpróbálkozok a debuggal.
---------------
Vááá, ha kiveszem a meghívott html div-jéből a .class="modal"-t, akkor jó, lefut minden. -
indigo
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #5200 üzenetére
Hibakód szerintem nincs, itt egy kép, ha F12-t nyomok és frissítem az oldalt, hogy újra betöltődjön.
-
indigo
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #5197 üzenetére
Köszi szépen a segítséget.
Egyelőre nem működik nálam. Átültetve megjelenik a Modal ablak, de nem hozza be a hir.html tartalmát
Kitöröltem az url='/echo/html/'-t, megváltoztattam a type:-ot GET-re és kitöröltem a //INNENTŐL ... //IDÁIG sorokat.
Szerintem nálam van a hibaChrome böngésző -> F12 -> Console a következőt írja:
data: <div class="modal">
<H1>Ez egy másik weboldal szövege - AJAX használatával.</H1>
</div> -
indigo
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #5195 üzenetére
Köszönöm a választ. Megpróbáltam a jsFiddle-t, a CodePen-t és a Plnkr.co-t is, de egyiken sem tudom megmutatni a problémámat.
A jsFiddle-re feltöltöttem a külső anyagokat (css, js, html fájlok), de nem hajtja végre a feladatot (hiába kattintok az IDE feliratra, nem hajtja végre), egyébként itt a link hozzá.
A CodePen annyival előrébb van, hogy végrehajtja a feladatot, tehát rákattintva az IDE feliratra megjeleni egy új oldal tartalma, de nem Modal Window-ként mutatja meg, itt a link hozzá.
Ezért, végelkeseredésemben összecsomagoltam egy 9k fájlba és így osztottam meg.Itthon, ha szerkesztem Bracket-ben, akkor Google böngészőben végrehajtja a feladatot. Feltöltöttem egy szerverre, azon nézve szintén végrehajtódik az IDE feliratra való kattintás. Viszont simán Total Commanderből indítva a html-t nem hajtódik végre a böngészőkben, egyedül az Internet Explorer-ben, ha engedélyezem az aktív tartalmat.
-
indigo
aktív tag
Segítséget kérnék egy vélhetően alap programozási dologban. Modal Window-t szeretnék rögtön a kezdőképernyőre, miután betöltött a program. Ezt a kérdést feltettem a weblap készítés topikban, és el is indultam a megadott irányba a kapott válaszok alapján, de a programozási skillem felér a héber nyelv tudásommal, így nem sikerült megvalósítani.
Itt egy link (Hogyan.zip), amely tartalmazza az összes szükséges fájlt a 'problémámhoz', ha valakinek van egy kis ráérő ideje, és vet rá egy pillantást, akkor nagyon megköszönöm a segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest