Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Érdekes, mert úgy tűnik, a tartalom lekérése sikeresen meg is történik, ahogy látszott a korábban a konzolra kiírt tartalomból, tehát valamiért csak épp a modális ablak betöltése az adott tartalommal nem sikeres. Az általam definiált displayModal függvényt is átmásoltad?
Igazából itt a legértelmesebb a böngészőn belüli debuggolás lenne, úgy, hogy egy breakpointot raksz a sikeres AJAX-kérést jelző eseménykezelőbe, meg mondjuk a displayModal függvénybe, megnézve, hogy a tartalom az elvárt-e, mi a változók aktuális értéke, stb... Egyszerű megközelítésként, ha még nem debuggoltál (egyébként elég egyszerű), egészítsd ki mondjuk ezt is egy konzolra kiíratással:function displayModal(content) {
console.log('content: ', content);
$('<div>', {
html: content
}).modal();
}Most jobb ötletem nincs, ha a debuggolás még nem megy, mint hogy vizsgáljuk meg ilyen módon, hogy a tartalmak az elvártak-e, eljut-e idáig, stb. Ha a tartalom ezenbelül megfelelő, akkor nem nagyon értem, miért nem működik nálad, amikor a jsFiddle-példában jó, de derítsük ki egyelőre ezt, hogy idáig eljutunk-e.
(#5201):
Hát köszi, de azért bőven szoktam tévedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest