- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
indigo
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm a választ. Megpróbáltam a jsFiddle-t, a CodePen-t és a Plnkr.co-t is, de egyiken sem tudom megmutatni a problémámat.
A jsFiddle-re feltöltöttem a külső anyagokat (css, js, html fájlok), de nem hajtja végre a feladatot (hiába kattintok az IDE feliratra, nem hajtja végre), egyébként itt a link hozzá.
A CodePen annyival előrébb van, hogy végrehajtja a feladatot, tehát rákattintva az IDE feliratra megjeleni egy új oldal tartalma, de nem Modal Window-ként mutatja meg, itt a link hozzá.
Ezért, végelkeseredésemben összecsomagoltam egy 9k fájlba és így osztottam meg.Itthon, ha szerkesztem Bracket-ben, akkor Google böngészőben végrehajtja a feladatot. Feltöltöttem egy szerverre, azon nézve szintén végrehajtódik az IDE feliratra való kattintás. Viszont simán Total Commanderből indítva a html-t nem hajtódik végre a böngészőkben, egyedül az Internet Explorer-ben, ha engedélyezem az aktív tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest