-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Mentiii #4899 üzenetére
Persze, megoldható. Az onbeforeunload eseménykezelőjében egyből visszatérsz, ha bizonyos feltételek nem teljesülnek. A példában null-lal tértem vissza, de az implicit undefined-dal való visszatérés is jó lenne, számomra ez így egyértelműbb, és működik az összes népszerű böngészőben, IE9-től kezdve legalábbis biztosan. Ha az egész megerősítős mókát csak akkor szeretnéd aktiválni, ha be van jelentkezve a felhasználó, akkor először is megvizsgálod, hogy be van-e jelentkezve, és ha igen, csak akkor iratkozol fel eseménykezelővel az onbeforeunload eseményre - vagy magában az eseménykezelőben is vizsgálhatod a feltételt, ez egyéni döntés kérdése.
Jelen esetben a document.activeElementnek vizsgáltam a tagname attribútumát, hogy amennyiben az egy <a> tag, akkor anchorró/linkről van szó, arra kattintva váltódott ki az esemény. Emlékeim szerint ez ilyen esetben simán megfelelő lehet.Itt a demo:
https://jsfiddle.net/9eb5p6o6/1/
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kedvenc zene a mai napra
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest