- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen a segítséget.
"querySelectorAll-al kell elkapni"
Miért kell SelectorAll?
Nem okoskodom, csak, hogy megértsem leírnám ahogy én tudom:
QuerySelector: - 1 elemet kér ki, mindegy, hogy class vagy id alapján.
QuerySelectorAll : - minden azonos osztállyal ellátott elemet kikér. Ezeken végig lehet literálni, vagy ahogy csináltad elemenként kikérni,,,stb, mint egy tömbel.
Mivel nekem csak 1 elemem van, így felesleges, persze az is megoldás."jobban jársz, ha az ilyesmit nem class-al, hanem id alapján oldod meg"
tudom hogy az id előrébb van mint a class, de most csak egy elem van, így mindegy mivel kérem ki."Elhagytál innen onnan némi zárójelet"
igen 2 kapcsoa zárójelet hagytam el, mert a példában nem szerepelt, így nem tudtam, hogy kell. itt a példa /legelső/
Viszont a zárójelek sincsenek, és anélkül is működik javítottam a két kapcsos zárójelet, és nekem működik.
Az hiba, és elnézi, vagy nem fontos a zárójel?Mint írtam semmit se tudok a fletch api -ról, mindent csak találgattam, hogy hátha így van.
Sajnos sehol se találtam részletes, érthető leírást fletch api -ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs