Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
polymorphin
üzenetére
A JS-polyfillekkel meg lehet oldani, de ugye ott vannak a különféle CSS szabályok, amikre ha jól tudom, nem létezik polyfill-szerű megoldás (hacsak valami CSS-in-JS nem tud hasonlót). Meg aztán lehet olyan régi böngésző is, ami még a HTML5-t se tudja
-
Taci
addikt
válasz
polymorphin
üzenetére
Tapasztalatból tudom, hogy sokak nem is foglalkoznak vele, milyen böngészőt használnak, menjen minden mindenen (ha már egyszer drágán megvették a gépet), így még ha tehetnék, most is IE-ben nyitnának meg mindent. Ezért akarom ezt az ellenőrzést bele, szétesve inkább ne jelenítse meg az oldalt sehogy, helyette egy információs lap, hogy használd ezt vagy azt a böngészőt.
Plusz valamelyik adblockeres Chrome addon-nál láttam olyan opciót egyből kéz alatt, hogy a Javascriptek futását letiltja teljesen. Na erre is fel akarom készíteni.
De leghamarabb maximum csak hétvégén lesz időm ezzel foglalkozni (vagy inkább csak bőven később), ezért is szántam még csak puhatolózó kérdésnek.
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Fejhallgatós találkozó
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest