- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ah, amit én ~50 sorban sem tudtam tökéletesen megoldani, te rendbe raktad ~10 sorban, úgy, hogy annak is a fele még logolás is...

Igazából kell még egy kis idő, hogy felfogjam, mi is történik itt...
(Értve ezalatt a $1-et és a zárójelezést avar textToMark-nál stb..)Ismételten köszönöm szépen mindenkinek!
@cstomee: Amikor ide írok, már túl vagyok nagyon sok keresésen, kutakodáson, utánajáráson. Próbálom ennek a fórumnak az eszét csak akkor igénybe venni, ha már tényleg nem találom a megoldást saját erőből.
És "sajnos" élettapasztalat, ha valamit már nem írok alaposan körbe az elején, akkor később magyarázkodhatok és pontosíthatok, elvesztegetve sok időt és energiát.
De köszönöm az észrevételt mindenképp, igyekszem a jövőben kevésbé regényesre ereszteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Értve ezalatt a