Hirdetés
- Apple Watch
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- 
			  Mobilarena JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Taci addikt Ah, amit én ~50 sorban sem tudtam tökéletesen megoldani, te rendbe raktad ~10 sorban, úgy, hogy annak is a fele még logolás is...  Igazából kell még egy kis idő, hogy felfogjam, mi is történik itt...  (Értve ezalatt a (Értve ezalatt a$1-et és a zárójelezést avar textToMark-nál stb..)Ismételten köszönöm szépen mindenkinek! @cstomee: Amikor ide írok, már túl vagyok nagyon sok keresésen, kutakodáson, utánajáráson. Próbálom ennek a fórumnak az eszét csak akkor igénybe venni, ha már tényleg nem találom a megoldást saját erőből. 
 És "sajnos" élettapasztalat, ha valamit már nem írok alaposan körbe az elején, akkor később magyarázkodhatok és pontosíthatok, elvesztegetve sok időt és energiát.
 De köszönöm az észrevételt mindenképp, igyekszem a jövőben kevésbé regényesre ereszteni!  
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hatalmas, 16K felbontású, szemüveg nélküli 3D kijelzőt villantott a BOE
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Értve ezalatt a
 (Értve ezalatt a