- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
"Ha csak a HTML kódot akarod, akkor nyomj egy tetszoleges oldalon egy jobbklikket és View Page Source vagy Inspect "
Hát ez JS ismeret nélkül is nyilván egyértelmű, de mint említettem, nem akarom hogy a böngi ehhez betöltse előbb az oldalt.
"Ha válaszolsz a legeslegelső kérdésemre, akkor többet tudunk segíteni."
Írtam, hogy a w3schoolon próbálgatok példákat + saját ötleteket nyilván, de nem vagyok webmester és programozó, nem értek a webtechnológiákhoz, egyszerűen csak érdeklődöm a témában és szeretnék bizonyos dolgokat megoldani elképzelés szerint...
Az alap gond tehát itt keresendő, nem tudom mivel mit és hogyan lehet, mik a határok és korlátok. Ezért jövök egy fórumra érdeklődni és nem íratkozok be 100 ezrekért egy suliba, mert az nem éri meg és olyan mélységig nem is érdekelne + nem ezzel akarok foglalkozni és pénzt keresni. Viszont mindig azt kapja az ember általában, hogy miért nem érdeklődik, kérdez és jár utána, hisz sokan hasonlóan már eljutottak komoly webtervezői státuszba is. Nekem elég csak pár egyszerű dolog, nem török a magaslatokba. Ennyi. Ha tetszik ilyen egy a témában félművelt érdeklődő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Autós topik
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Yettel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest