- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
"Ha csak a HTML kódot akarod, akkor nyomj egy tetszoleges oldalon egy jobbklikket és View Page Source vagy Inspect "
Hát ez JS ismeret nélkül is nyilván egyértelmű, de mint említettem, nem akarom hogy a böngi ehhez betöltse előbb az oldalt.
"Ha válaszolsz a legeslegelső kérdésemre, akkor többet tudunk segíteni."
Írtam, hogy a w3schoolon próbálgatok példákat + saját ötleteket nyilván, de nem vagyok webmester és programozó, nem értek a webtechnológiákhoz, egyszerűen csak érdeklődöm a témában és szeretnék bizonyos dolgokat megoldani elképzelés szerint...
Az alap gond tehát itt keresendő, nem tudom mivel mit és hogyan lehet, mik a határok és korlátok. Ezért jövök egy fórumra érdeklődni és nem íratkozok be 100 ezrekért egy suliba, mert az nem éri meg és olyan mélységig nem is érdekelne + nem ezzel akarok foglalkozni és pénzt keresni. Viszont mindig azt kapja az ember általában, hogy miért nem érdeklődik, kérdez és jár utána, hisz sokan hasonlóan már eljutottak komoly webtervezői státuszba is. Nekem elég csak pár egyszerű dolog, nem török a magaslatokba. Ennyi. Ha tetszik ilyen egy a témában félművelt érdeklődő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged