Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Magával a nyelvvel csak annyi, hogy xarból nem lehet várat építeni. A PHP4 kb olyan volt, mint a js-ben a típusellenőrzés. Azóta rátákoltak a tetejére egy oop réteget, kb. ennyi történt. Ugyanúgy szinkron, nem lehet aszinkron kódot írni benne, sem többszálút. Általában aztán az van, hogy az ügyfél kiválasztja magának a legolcsóbb tárhelyet, megveszi, kattintgat párat joomlában, vagy hasonló CMS-ben, aztán rájön, hogy ehhez nem ért, és akkor fejlesszek neki PHP-ben LAMP-ra valamit, feléből mennyit engedek alapon. A másik lehetőség ugyanez, csak az első versenyző spagetti kódban már félig összegányolta mielőtt belezavarodott a saját kódjába, és feladta, és hát nekem már csak "alig valamit" kell lekódolni. Meguntam ezt az életérzést. Úgy döntöttem, hogy ez így nem vezet sehova. Inkább elméletben képzem magam addig könyvekből, amennyi nekem kell, DDD, BDD, REST, SOLID, meg hasonló betűszavak terén, aztán ezentúl csak saját projekteket csinálok, pénzt meg másból keresek. Ennyi a bajom az egésszel.
Itt a karmás [link]. Egyelőre nem találtam még olyat, amivel jasmine teszteket össze tudok kombinálni babel-el, más dolgom volt. A Jest elvileg jó rá, gyakorlatilag jobb szeretném megoldani először anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest