Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Közben kiderült, hogy a sorrend stimmel. A gond nem ezzel van, hanem nagy valószínűséggel az entries nem fogad glob patternt, csak útvonalakat egy tömbben. Szóval ha egy glob kimenetet rátennél, akkor valszeg működne. Legalábbis a példakódok alapján, amiket eddig láttam. [link]
-
inf3rno
nagyúr
Hát ilyenkor első körben érdemes lenne konzolba kiíratni, hogy mégis mi a browserify({ entries: './resources/assets/js/*.js', debug: true }).transform értéke, ha nem függvény. Gondolom undefined. Ránézésre én azt mondanám, hogy először kellene a babel kódot átalakítani normál js-re, és csak utána átküldeni browserify-on, mert úgy sejtem, hogy a browserify nem tudja feldolgozni a babel kódját. A kód alapján pont fordítva ülsz a lovon. Persze lehet, hogy én tévedek. Browserify-t ma akarom fellőni először gulp-al, karmával meg nightwatch-al egy böngészős projekt tesztelésére. Az utóbbi kettő már ment, de elfelejtettem mióta utoljára használtam őket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Dell UltraSharp U2913WM 29" 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest