- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Babel-el kapcsolatban tudsz némi információval szolgálni? Leginkább az érdekelne, hogy async function és Object.observe mennyire működik vele msie alatt (gondolom babelify + browserify amit használni kellene hozzá). Ha ott megy, akkor mindenhol. Ha meg ennyire széles a support, akkor nem szórakozok ES5-el, hanem inkább áttérek rá én is.
-
inf3rno
nagyúr
Hát sok sikert, van amúgy kismillió ilyen nyelv, ami js-re fordul, itt [link] a felső sor nagyjából lefedi, hogy mivel érdemes foglalkozni. Persze még ezen kívül is van egy csomó, mint pl coffee, de attól meg már falra mászok. Én a normál js-t szeretem, az ilyen compiler-ekkel nem vagyok kibékülve. Azért lehet, hogy később én is csinálok egy saját nyelvet compiler-el aszinkron dolgok kezelésére, mert megvan róla a saját elképzelésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest