Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- iPhone topik
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Értem! Hogy ha még a haladóknak is több napos meló, akkor értelemszerűen megértem hogy senki nem vállalja. Senki idejét nem szeretném rabolni vele. Akkor marad az alternatív megoldás keresése. Maximum nem lesz olyan amit elképzeltem s nem lesz olyan szép, de a célnak megfelel.
Köszönöm azért a választ.

@Karma: hűha...
Éreztem hogy a rajzom nem volt teljesen egyértelmű a fene vigye el. Elnézést előre is érte. Valóban középről indul a dolog, de ugye az ábra azt jelzi hogy félig van. Konyhanyelven mondva a zöld csík középről induljon ki. Tehát a mérő az teljesen szürke alaphelyzetben és ha beírok egy értéket akkor annak megfelelően mozdul el. Gyakorlatilag majdnem jó.
Mega hála. 
-
válasz
martonx
üzenetére
Megcsináltam minimálban.
Egyben demostrálandó, hogy egy kész megoldás kontextus és magyarázat nélkül szerintem elég nehezen felhasználható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Villámrajt: 5 milliónál jár a Resident Evil Requiem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- darkFlash Shadow Pro
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Éreztem hogy a rajzom nem volt teljesen egyértelmű a fene vigye el. Elnézést előre is érte. Valóban középről indul a dolog, de ugye az ábra azt jelzi hogy félig van. Konyhanyelven mondva a zöld csík középről induljon ki. Tehát a mérő az teljesen szürke alaphelyzetben és ha beírok egy értéket akkor annak megfelelően mozdul el. Gyakorlatilag majdnem jó. 
Egyben demostrálandó, hogy egy kész megoldás kontextus és magyarázat nélkül szerintem elég nehezen felhasználható.