- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Single page application-ökhöz. Eddig kettő nagyobb ilyen projekten dolgoztam. Egy CRM rendszeren, amit knockout-tal csináltunk, és egy média library-s, rendelő oldalon ami angularjs-el készült (mielőtt páran felnyögnének, ez egy elég sajátságos terület, elég sajátságos megoldásokkal, így nem volt kérdés, hogy mindenből custom-ot kellett írnunk).
Kisebb ko-s projektjeim voltak még, mint pl. online repülőjegy foglaló rendszer (ezt ide is tudom linkelni, mert ez publikus link), ahol a járat keresés résznél mindent a knockout vezérel, illetve per pillanat egy pénzügyi szektoros fejlesztésen dolgozok, ami szintén publikus lesz, ha elkészül.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Netfone
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest