Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ha az egyiket pár pixellel odébb akarta rakni a fejlesztő (grafikus), akkor berakott elé egy pár pixeles üres divet"
Az igen.
paddingről meg marginról nem hallott? Bár ha látnánk, miről van szó, könnyebb lenne okoskodni, de most ennyiből úgy érzem, elég fura megoldásokat alkalmaz a csávó.A többire: pont azt mondtam, hogy <ul> meg <li> helyett azt írsz oda, amit akarsz, ez a rendes, listás változat csak egy példa volt. Az meg a másik, hogy ennek a listának a stílusa is felülbírálható... meg ugye egy rendes listához azért szerintem illik <ul> vagy valami táblázatos megoldást használni, feladattól függően, szemantikailag úgy logikus, nem a sima dives megoldás, ami a struktúrájáról nulla információt ad.
Itt eléggé látszik, hogy milyen rugalmasan alakítható a dolog:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/8CDGv/8/
Most div a listaelem szülője, az elemei szintén divek, aztán belepakolok spaneket... mondom, úgy kombinálod, ahogy akarod...
De tulajdonképpen nem nagyon értem az aggályaidat, mert hogy mit írj át mire, az elég alapvető dolog, szóval ezekkel nem tudom, miért akadsz el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Batch programozás
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
paddingről meg marginról nem hallott? Bár ha látnánk, miről van szó, könnyebb lenne okoskodni, de most ennyiből úgy érzem, elég fura megoldásokat alkalmaz a csávó.