- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ha az egyiket pár pixellel odébb akarta rakni a fejlesztő (grafikus), akkor berakott elé egy pár pixeles üres divet"
Az igen.
paddingről meg marginról nem hallott? Bár ha látnánk, miről van szó, könnyebb lenne okoskodni, de most ennyiből úgy érzem, elég fura megoldásokat alkalmaz a csávó.A többire: pont azt mondtam, hogy <ul> meg <li> helyett azt írsz oda, amit akarsz, ez a rendes, listás változat csak egy példa volt. Az meg a másik, hogy ennek a listának a stílusa is felülbírálható... meg ugye egy rendes listához azért szerintem illik <ul> vagy valami táblázatos megoldást használni, feladattól függően, szemantikailag úgy logikus, nem a sima dives megoldás, ami a struktúrájáról nulla információt ad.
Itt eléggé látszik, hogy milyen rugalmasan alakítható a dolog:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/8CDGv/8/
Most div a listaelem szülője, az elemei szintén divek, aztán belepakolok spaneket... mondom, úgy kombinálod, ahogy akarod...
De tulajdonképpen nem nagyon értem az aggályaidat, mert hogy mit írj át mire, az elég alapvető dolog, szóval ezekkel nem tudom, miért akadsz el.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- talmida: My Art II.
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Call of Duty: Warzone
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
paddingről meg marginról nem hallott? Bár ha látnánk, miről van szó, könnyebb lenne okoskodni, de most ennyiből úgy érzem, elég fura megoldásokat alkalmaz a csávó.