- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ha az egyiket pár pixellel odébb akarta rakni a fejlesztő (grafikus), akkor berakott elé egy pár pixeles üres divet"
Az igen.paddingről meg marginról nem hallott? Bár ha látnánk, miről van szó, könnyebb lenne okoskodni, de most ennyiből úgy érzem, elég fura megoldásokat alkalmaz a csávó.
A többire: pont azt mondtam, hogy <ul> meg <li> helyett azt írsz oda, amit akarsz, ez a rendes, listás változat csak egy példa volt. Az meg a másik, hogy ennek a listának a stílusa is felülbírálható... meg ugye egy rendes listához azért szerintem illik <ul> vagy valami táblázatos megoldást használni, feladattól függően, szemantikailag úgy logikus, nem a sima dives megoldás, ami a struktúrájáról nulla információt ad.
Itt eléggé látszik, hogy milyen rugalmasan alakítható a dolog:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/8CDGv/8/
Most div a listaelem szülője, az elemei szintén divek, aztán belepakolok spaneket... mondom, úgy kombinálod, ahogy akarod...
De tulajdonképpen nem nagyon értem az aggályaidat, mert hogy mit írj át mire, az elég alapvető dolog, szóval ezekkel nem tudom, miért akadsz el.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest