- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Netfone
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
Sk8erPeter #3022 üzenetére
A nevezés megy, csak nem ctrl+c, ctrl+v -zhetek, mert ha meglátja a cégtől vki, h felrakom a forrás részét, akkor nekem végem van, ezért írom át a,b,c-re, mert így egyszerűbb, szóval amúgy ésszel van
Lista sajnos nem jó. (Meg olyat már csináltam, az meg tudom írni
) Az elemek sorrendje mindegy, csak menjen végig az egészen. (igen, kifelejtettem a ...-ot, nem csak az első három kellene)
Azért többszöröződnek az elemek, mert minden alkalommal minden .c osztállyal rendelkező elemhez hozzáadod újból a listaelemeket.
tudom, pont az a bajom, azért írtam, hogy nem jó.
én arra gondoltam, hogy "c" helyett a külső div-nek "c"+i-t adok, így mindegyik más lesz, és nem rakja bele a következőket, utána meg ha már jó, akkor átnevezem őket sima "c"-nek. csak ez nekem elég gyalog megoldásnak tűnik, pont azt kérdeztem, hogy van-e erre valami elegáns módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- VGA kibeszélő offtopik
- Építő/felújító topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest