- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1DO
senior tag
Igen, instant világ, instant 'elvárások'. És igen, türelmetlen voltam, vagyok - de amiatt is, mert ez képgaléria dolog ezer éves történet már és nem értem, hogy miért kell még ma is szarakodni vele, igenis számítanék rá hogy van egy jó leírás, rávezetés, kód, stb erre.
Sejtettem hogy a kutakodás marad.. Ha oda (nem) jutok akkor Bzozo-nál jelentkezem, köszönöm a felajánlást!
-
nevemfel
senior tag
Csak nem érdekünk.
Nem csak arról van szó, hogy nem érdekem.
Hétköznap dolgozom, csak alkalmanként van időm bekukkantani a topikba. Ha van esetleg valami technikai dolog, amiben kapásból segíteni tudok, akkor szívesen segítek, de sem időm, sem energiám nincs arra, hogy órákat szenteljek egy adott témának, hacsak nem pont olyan probléma, amivel jelenleg épp én is foglalkozom.
Másrészt ha már a konkrét példát vesszük, a galéria szkriptet, biztos nem állnék neki sajátot írni, hacsak nem pont az a célom, hogy sajátot akarjak készíteni, vagy ezen keresztül gyakorolni a javascript programozást. Egyrészt mert gigatonnányi galériakezelő szkript van készen, csak meg kell keresni, másrészt ha igényeset akarsz csinálni, ennek is megvannak a maga buktatói, ami miatt elég sok idő nulláról megcsinálni korrekten (különféle médiaformátumok kezelése, touch eventek mobileszközökön, túl nagy kép átméretezése a viewporthoz alkalmazkodva stb, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cudy routerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- MotoGP & WSBK
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest