Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor 90 - modellalkat
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
magortaltos
csendes tag
válasz
sztanozs #9736 üzenetére
Értem, hogy a PHP a szerver oldalon legenerál kódot ami belekerül és a kliens oldal megkapja. DE ! Én arra gondoltam, hogy a PHP oldal is fut közben (vagy újraéled) mert amikor egy form kitöltésre kerül és lenyomják a submit gombot, akkor kitöltésre kerül a POST tömb és lám, a PHP oldalon egy egyszerű isset máris észreveszi. Tehát akkor csak fut még az a PHP amikor a kliens oldal már rég kint van, akkor is.
Ezért gondoltam, hogy egy egyszerű üzenettel (pl. POST kitöltéssel) lehetne szólni a PHP oldalnak, hogy tegyen ezt vagy azt.((Ha elborul az agyam, csinálok egy észrevehetetlen formot valahol a sarokban és valahogy ráveszem JS-el hogy váltsa ki a submit eseményt és máris tudok a szerveroldalnak üzenni))
Új hozzászólás Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Gumi és felni topik
- Sorozatok
- Hyundai, Kia topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone XS GOLD 256 GB
- Corsai vengeance ddr3 2x4GB memória
- Lenovo ThinkPad E14 Gen6 - Ryzen 5 7535HS / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- Lenovo ThinkPad E14 Gen5 - i5-1335U / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- Cooler Master MWE GOLD 1050 - V2 ATX 3.0 White Edition kisker garanciával, újszerű állapotban!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest