Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Üdvözletem!
Ismét kétkedéssel írok, mert valahogy megvan az az érzésem, nem lesz megoldása a talánynak, de azért hátha...
Szóval. Durván ráfüggtem az
array-ok használatára, mint kliens oldali, nem mentendő adatok tárolására szolgáló eszközre.
Aztán ezek sokan lettek
Szeretném némiképpen megkönnyíteni a velük való munkát, valahogyan az alábbiak szerint:
const
alpha = [1, 2, 3, 4, 5, 6],
beta = [7, 8, 9, 0 ,1, 2],
delta = ["mikrofon", "próba"];const allArray = ['alpha', 'beta', 'delta'];És az elképzelés az volna, hogy egy könnyed lekérdezéssel máris a megfelelő adatoknál talájam magam:
let data = allArray[1][2];
// console: return = 9Azért 9, mert az elmélet alapján data = lesz allArray első értékén lévő (beta) második (9) értékével.
Tudom, ez a valóságban nem működik, mert ha így próbálom meg:
let data = allArray[1];
let anotherData = data[2];...akkor az eredmény bizony "t" lesz, mert a "data" szó második helyi értékén a "t" betű áll.
Röveden és tömören: Amit itt leírtam, az egy vágyálom, és ebben a formában nem működik. Viszont érdekelne, hogy van-e esetleg egy olyan út, ahol az itt prezentált végcél megtalálható?
Előre is köszönöm az eszmecseréket!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs