Hirdetés
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Igen, ezért csináltam úgy (kényszer-öszvérmegoldásként), hogy a HTML tartalommal feltöltve és frissen tartva van szerver oldalon, így a Google is látja és indexeli - aztán a kliensen betölt, és a JS lecseréli a legfrissebbre.
Na de ez se nem szép, se nem hatékony. Rossz irány volt.
Úgyhogy ezt el is engedem, és hagyom a dinamikus tartalomgenerálást. Lesznek szerver oldalon pár percenként PHP-val frissített, statikus, tartalommal szépen feltöltött oldalak, a Google-nek lesz mit indexelnie. Nem lesz olyan szép és kreatív mint most (amit amúgy nagyon szeretek), ellenben nem csak a családom és én fogom ismerni és látni...
Remélhetőleg.Így igazából használom azt a szerver oldalon generálós módszert, amit a mostani megoldáshoz csináltam (PHP):
1) HTML template jól elkülöníthető kulcsszó-sztringekkel (pl. ahova az első cikkhez tartozó kép linkje megy, az websiteData_imageSource_1, ahova az adott title, az mondjuk websiteData_Title_1 stb.)
2) PHP, lekéri a friss adatokat SQL-ből, aztán az eredményeket egy egyszerű sztringcserével a kulcsszó-sztringek helyére pakolja, majd elmenti (a megfelelő mappába index.html-ként).Oké, nagyon alap-alap-alap megoldás, de működik. Vagy tanuljak valami normális keretrendszert inkább? Semmit nem ismerek, sose használtam, csak pár nevet láttam még: React, Vue.js, Next.js, ilyesmik.
Szívesen tanulok, ha azt mondjátok, hasznos lehet, és hogy a mostani faék-egyszerűségű módszerem nem jó. Ehhez szívesen vennék egy ajánlást, mit tanuljak meg. (Bár azt se tudom, a jelenlegi cPaneles szolgáltatónál telepíthetek-e egyáltalán bármit, ami ezekhez lenne szükséges.)A cél: híraggregátor oldal. A jelenlegi formájában olyan, mint a Fb, görgetsz, töltődik. Szeretem, tetszik, de sajnos rossz ötlet volt. Nem Google-barát, ebből nem lesz haszon őszire.
Inkább váltok valami 1.000.001. standard híroldal-kinézetre. Ehhez mondjuk szerintem nem kell semmi extra, elég a PHP --> SQL --> PHP --> HTML irány, de hátha ti mást mondotok.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Remélhetőleg.