Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Köszönöm a tippeket mindenkinek, de a jelek szerint kommunikációs hibát véthettem, amikor nem hangsúlyoztam ki eléggé, hogy az a form egy login form, és a submit-nak újra _kell_ töltenie az oldalt. Van pár login paraméter, azokat raknám inkább post paraméterbe az oldal újratöltéshez, ahogy form submit-nál is volt. De az oldalnak újra kell töltenie (index page helyett application page kell login után, de csak utána).
Form submit gomb-on nem lehet képet cserélni. A submit elemet lehet image-re lecserélni. De akkor meg nincs gombnyomás anim. Ezért ne engem szidjatok, a html5-be a halom marhaság belefért, de egy normális form submit a jelek szerint meghaladta a tervezők képzelőerejét. Vagy csak simán sza*tak rá, nem tudom.
Xhr-ben el tudom kérni az új html-t stringben, igaz. Azt tudom háttérben intézni. Viszont akkor meg azzal lesz egy olyan problémám, hogyan cserélem le a megjelenített oldalt (az oldal egészét) egy változóban lévő stringre? Ilyet még nem csináltam. Lehet egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- RAM topik
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest