Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Köszönöm a tippeket mindenkinek, de a jelek szerint kommunikációs hibát véthettem, amikor nem hangsúlyoztam ki eléggé, hogy az a form egy login form, és a submit-nak újra _kell_ töltenie az oldalt. Van pár login paraméter, azokat raknám inkább post paraméterbe az oldal újratöltéshez, ahogy form submit-nál is volt. De az oldalnak újra kell töltenie (index page helyett application page kell login után, de csak utána).
Form submit gomb-on nem lehet képet cserélni. A submit elemet lehet image-re lecserélni. De akkor meg nincs gombnyomás anim. Ezért ne engem szidjatok, a html5-be a halom marhaság belefért, de egy normális form submit a jelek szerint meghaladta a tervezők képzelőerejét. Vagy csak simán sza*tak rá, nem tudom.
Xhr-ben el tudom kérni az új html-t stringben, igaz. Azt tudom háttérben intézni. Viszont akkor meg azzal lesz egy olyan problémám, hogyan cserélem le a megjelenített oldalt (az oldal egészét) egy változóban lévő stringre? Ilyet még nem csináltam. Lehet egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen routert?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Robotporszívók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest