Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Kérlek segítsetek már. Nagyon szeretném megtanulni js programozást.
HTML, CSS, JS nagyon alapok meg vannak.
JS: adattipusok, operátorok, tömb, objektum, ciklus, elágazás, függvény...ezek meg vannak
értem is mind.
De mikor van egy feladat nem tudom alkalmazni.
Főleg ott bukok el, hogy mi az "action" , ott épp melyiket kell használnom, vagy hogy magát az "action"-t hogy érem el.
pl csinálok egy gombot, és a besz urt youtube video play/pause hozzá rendelem
Nem megoldani akarom ezt, ez csak példa.
Itt pl nem tudom, hogy a play/pause "action" az honnan lesz, vagy hol találok rá.
Rengeteg videót néztem, magán órát is vettem, de nem értem ezek honnan jönnek, hogy találom meg.
Ok, értem, hogy gyakorlás gyakorlás és még több gyakorlás, de valami nincs meg valami hiányzik, egy egyeszerű kis programot se tudok készíteni /nem a youtube, sokkal sokkal egyszerőbbet se, pl egy gomb dob egy random számot ami nem lehet ugyanaz mint az előző/ és nulla a pozitív élményem, nem tudom hol, vagy mit keressek, nem tudom merre, azt se tudom mit kellene keresnem.
Mivel semmi pozitív élményem ezért csak felidegesít az egész, hogy toporgok, semerre se jutok, falak mindenhol.
Könyvből nem tudok tanulni.
Angolommal nincs gond.
Volna valami js oktató videó teljesen idiótáknak?
Szerintem az egész elképzelésem hibás lehet, ezt tudom elképzelni, hogy ezért ütközöm falba folyamatosan. Vagy nem tudom.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Garancia: 2027.11.11- Playstation 5 Pro konzol!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- Philips Momentum 43 4K HDR monitor - Győr - hibátlan állapotban
- Victus 16-r0013sl 16.1" FHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest