Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lanszelot

addikt

Hello,

Kérlek segítsetek már. Nagyon szeretném megtanulni js programozást.
    HTML, CSS, JS nagyon alapok meg vannak.
    JS: adattipusok, operátorok, tömb, objektum, ciklus, elágazás, függvény...ezek meg vannak
    értem is mind.
    De mikor van egy feladat nem tudom alkalmazni.
    Főleg ott bukok el, hogy mi az "action" , ott épp melyiket kell használnom, vagy hogy magát az "action"-t hogy érem el.
    pl csinálok egy gombot, és a besz urt youtube video play/pause hozzá rendelem
    Nem megoldani akarom ezt, ez csak példa.
    Itt pl nem tudom, hogy a play/pause "action" az honnan lesz, vagy hol találok rá.
    Rengeteg videót néztem, magán órát is vettem, de nem értem ezek honnan jönnek, hogy találom meg.
    Ok, értem, hogy gyakorlás gyakorlás és még több gyakorlás, de valami nincs meg valami hiányzik, egy egyeszerű kis programot se tudok készíteni /nem a youtube, sokkal sokkal egyszerőbbet se, pl egy gomb dob egy random számot ami nem lehet ugyanaz mint az előző/ és nulla a pozitív élményem, nem tudom hol, vagy mit keressek, nem tudom merre, azt se tudom mit kellene keresnem.
    Mivel semmi pozitív élményem ezért csak felidegesít az egész, hogy toporgok, semerre se jutok, falak mindenhol.
    Könyvből nem tudok tanulni.
    Angolommal nincs gond.
    Volna valami js oktató videó teljesen idiótáknak?
    Szerintem az egész elképzelésem hibás lehet, ezt tudom elképzelni, hogy ezért ütközöm falba folyamatosan. Vagy nem tudom.
    Teljesen tanácstalan vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák