Hirdetés
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Adott egy szépen működő HTML, benne egy időjárás widget ( [link] ), ami szintén szépen működik. Ez egy "beégetett" szkripttel működik a HTML kódon belül, <script></script> tagek között.
Ez a widget egy olyan területen van, ahova dinamikusan kell tartalmat beszúrnom. Ezért ezt a területet teljesen "kiszerveztem" egy külön html fájlba, amit indításnál, betöltés előtt egy JS behúz a szerverről a megfelelő adatokkal.
Az oldal más részein már működő kóddal csináltam, szépen be is húz mindent, és minden szépen működik - kivéve a JS-et.Megpróbáltam egy tök egyszerű logolással is, de hozzá sem nyúl.
<script>console.log("almafa");</script>
Megpróbáltam külső JS fájlból behúzni függvényként ugyanezt, szintén hozzá sem nyúl.Van tippetek, hogy az így behúzott, HTML kódban lévő JS-kódot miért nem dolgozza fel se így, se úgy?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest