Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
én
let-es vagyok, kevesebb karakter :pRemélem tetszenek kattingatni a Next.js-t, eleg durva dolgok jottek most

En most greenlightot kaptam cegnel, hogy osszedobjak egy alap projektet, amivel levaltanam a mostani korosodo boilerplatet ami meg jQuerys alapokon nyugszik mivel rajottunk, hogy mire behuzzuk a jQueryt es azt a par libet ami meg kell ugyan ott van a JS footprintunk mintha egy reactet tolnank, cserebe kezzel kell forditani a css-t es picit kaka a dev experience.
Annak nagyon orultem pl, hogy kezd leesni embereknek, hogy az SPA szar UX.
Kb jottunk egy teljes kort, en pl sosem irtam phpt de onboarding hetemen abban kellett site buildelnem, es volt valami elegancia abban hogy felpakolsz egy php filet ftpre es fut es atom gyors 123kB js nelkul is
CRA-t pl mar ne hasznaljon senki, aki arra vetemedne, hogy mostanaban Reactozik, es mostmar a Gatsbyba is szerintem felesleges sok idot foccolni, tud mindent a Next 9.3 ota, kissebb bundlesizeval, kb 0 proprietary dologgal es tobb lehetoseggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest