Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Egy scrapert faragnék Node-JS-ben, ami a filmezz.eu filmadatbázisát dolgozná fel.
Szeretném majd egy tömbökbe menteni Cheerio segítségével a linkelt oldalról kiparsolt filmcímeket, évszámokat stb., de egyelőre odáig sem jutottam, hogy az első film címét megkapjam... Hogy kéne e helyett megoldani? (a $ egy betöltött Cheerio konstans az oldal forrásával):
title = $('div.container', 'section#filmek.content_box', 'ul.row.list-unstyled.movie-list', 'li.col-md-2.col-sm-3.col-xs-6.no-cover-data'[0], 'a', 'div.cover-element.cover-info', 'span.title').text();Illetve van valami Cheerio nélküli megoldás is arra, hogy a needle-lel leszedett oldal HTMLjében 'ugráljak'? Arra már rájöttem, hogy objektumként is működik a response változó, de a classokat nem tudom hogy kéne neki megadni... Pl. ez rossznak tűnik:
container = response.body.div.container;Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kuponkunyeráló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BIOS topic
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest