Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Egy scrapert faragnék Node-JS-ben, ami a filmezz.eu filmadatbázisát dolgozná fel.
Szeretném majd egy tömbökbe menteni Cheerio segítségével a linkelt oldalról kiparsolt filmcímeket, évszámokat stb., de egyelőre odáig sem jutottam, hogy az első film címét megkapjam... Hogy kéne e helyett megoldani? (a $ egy betöltött Cheerio konstans az oldal forrásával):
title = $('div.container', 'section#filmek.content_box', 'ul.row.list-unstyled.movie-list', 'li.col-md-2.col-sm-3.col-xs-6.no-cover-data'[0], 'a', 'div.cover-element.cover-info', 'span.title').text();Illetve van valami Cheerio nélküli megoldás is arra, hogy a needle-lel leszedett oldal HTMLjében 'ugráljak'? Arra már rájöttem, hogy objektumként is működik a response változó, de a classokat nem tudom hogy kéne neki megadni... Pl. ez rossznak tűnik:
container = response.body.div.container;Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest