Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Egy nagyon egyszerű feladatom lenne, de nem akar összejönni, mert bénázom...
Tehát van egy Storages nevű tömböm, ami URL-eket tartalmaz. Mindegyik tag 1 db-ot és a tagok száma változó. Namost, ezt ki kéne iratnom egy alertbe, egybe az egészet, mégpedig úgy, hogy az url-ek előtt legyen egy szám, majd maga az url, és egy sortörés, majd ismét egy szám, aztán url, sortörés...
Pl:
1 https://drive.google.com
2 https://dropbox.comNah, ezt úgy gondoltam egy mezei for ciklussal meg tudom oldani, de nem megy az a rész, ha már meglévő StoragesList változómhoz hozzáadjam a következő sort.
Ezt próbáltam:
for(i = 1; i <= Storages.length; i++){
StorageList = StorageList+i+' '+Storages[i]+'\n';
}Illetve próbáltam a StorageList = StorageList+i+... helyett a StorageList += i+...-ot is, de nem működött... Tudnátok helpelni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest