- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Én szinte egy kukkot se értek a js hez, ezért inkább megkérdezem.
Van nekem egy js-em (neten találtam, aztán átalakítottam), egy ideig működött is, de aztán mintha meghalt volna egyes részei. Vagyis nemtudom, mert Mozilla Firefox alatt meg Opera alatt működik, igaz kicsit szaggat, de működik, de viszont az IE alatt nemanyira. Az oldal ahol meglehet tekinteni ezt: [link] Ott menjünk a Letöltés fülre és akkor egy Layer szerüséget hoz létre. Nemtudom h mi lehet annak a neve. De ha rámegyünk erre a layer szerüségre, ott valamelyik menüpontra akkor a háttere elszineződik és a betű szine is megváltozik. Ez régen működött is IE alatt de már ez nem.
Az IE a 435. sorra hívatkozik h ott van a gond. Inkábbnemillesztem ide be a teljes kódsort mert az elég hoszzú, inkább belinkelem azt. [link]. hozzá tartozik még a jó működéshez: [link] és [link].
ha tud valaki v.mi megoldást, azt köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Filmgyűjtés
- Friss előzetes érkezett az új Mortal Kombat II filmhez
- Horgász topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest