- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- EarFun Clip – cimpazaj
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TheProb #5819 üzenetére
Gondolom a tanár elvárása volt, hogy feltétlenül a list itemekre hivatkozzatok (<li>), de egyébként igencsak kretén példa, mert itt bőven elég lenne a mainList azonosítóval rendelkező <ul> elemre beállítani a színt, és kész, ettől öröklődne a szín a gyerekelemekre is, nem kéne végigszaladgálni for ciklussal semmilyen listitem-tömbön minden alkalommal. A document.getElementById(...)-hívások eredményét is illik letárolni, amikor újból és újból hivatkozol ugyanarra az elemre, pont ugyanazok miatt, amit az előbb írtam.
Csak gyors átalakítással: https://jsfiddle.net/76218j80/2/
Szerk.: persze ez így egyébként még csúnya megoldás, mert néhány változó globális scope-ban elérhető, de most ilyen szempontokat elegánsan leszartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Assetto Corsa EVO
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest