- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
inf3rno
üzenetére
Kipróbáltam a Docker-t hát igazából elég sok a negatív tapasztalatom vele. Feltelepítettem járt hozzá egy Kinematic névre keresztel GUI alpha verzióval. Eddig nagyon jó is volt, tényleg szép letisztult külső könnyű használat, beépített log felület. Feltettem a Jenkins-t meg akkor már pár más dolgot is kipróbáltam. Működött is, majd elszállt egy connectionEx tcp hibával, kerestem rá pár megoldást nem működött semmi. Újratelepítettem, ment egy darabig meg megint hiba. Újratelepítettem és egyből hiba, szóval felhagytam vele.
Viszont a másik probléma, Jenkins-t használ valaki? Letöltöttem hozzá a Go plugin-t és elszáll az egész. A beállításoknál folyamatosan BETÖLTÉS-t ír ki és használhatatlan, de ha kikapcsolom a plugin-t akkor megy mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest