Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Hetvenmillió telefonnál is többet adott el a Honor tavaly
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
inf3rno
üzenetére
Kipróbáltam a Docker-t hát igazából elég sok a negatív tapasztalatom vele. Feltelepítettem járt hozzá egy Kinematic névre keresztel GUI alpha verzióval. Eddig nagyon jó is volt, tényleg szép letisztult külső könnyű használat, beépített log felület. Feltettem a Jenkins-t meg akkor már pár más dolgot is kipróbáltam. Működött is, majd elszállt egy connectionEx tcp hibával, kerestem rá pár megoldást nem működött semmi. Újratelepítettem, ment egy darabig meg megint hiba. Újratelepítettem és egyből hiba, szóval felhagytam vele.
Viszont a másik probléma, Jenkins-t használ valaki? Letöltöttem hozzá a Go plugin-t és elszáll az egész. A beállításoknál folyamatosan BETÖLTÉS-t ír ki és használhatatlan, de ha kikapcsolom a plugin-t akkor megy mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Genius SW 5.1 Home Theater
- World of Warships
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Legion 5 15IMH05 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest