Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MIUI / HyperOS topik
- Macrodroid
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nem mondanám, hogy nem követem a fejleményeket, legalábbis es-el kapcsolatban tisztában vagyok az újdonságokkal. ES7-nél az Object.observe a legfontosabb dolog, de ahogy nézem egyelőre csak a chrome alapú dolgok támogatják. Azon kívül még érdekes az async functions, amit böngészők még nem támogatnak, de babel és traceur igen. Próbálgasd azt, kíváncsi vagyok, hogy mennyire fekszik majd neked. Ajax-al kapcsolatban úgyis async dolgokról kérdeztél. Elvileg ez az es7-es feature a megoldás a velük kapcsolatos minden problémára, ha nagyon optimisták vagyunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest