- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Kedves Hölgyek, Urak
stb! Kedves Fórumtársak!Szóval... Csináltam slice14-el egy Taskeres (ez egy androidos automatizálóapp) xml parsert, aminek feladata leszedni wunderground APIról az aktuális időjárási adatokat.
Kicsit a cucc hosszú lett és elég lassan fut le, ezért elhatároztuk, hogy megcsináljuk JS-ben. (Úgy nézzetek rám, hogy soha nem volt még dolgom JS-el, kivétel egy weboldal és kuka vagyok belőle...
kb annyit tudok róla, hogy nem objektumorientált nyelv...
)
Na, szóval elkezdtem a cuccot, de már az elején elakadtam.
Ez a kód:
var Weather = readFile('/sdcard/Tasker/temp/weather.json');
setGlobal('%Weather',Weather);
var Napfelkel1 = Weather.split('sun_phase.sunrise.hour');
setGlobal('%Napfelkel1',Napfelkel1);Elősször is a readFile mögötti json tartalmazza az adatokat. ([link])
A setGlobal azért kell, hogy a változó bekerüljön a Tasker listájába
Eddig minden szuper
és itt akadtam el:
var Napfelkel1 = Weather.split('sun_phase.sunrise.hour');
setGlobal('%Napfelkel1',Napfelkel1);Valamiért az kerül a %Napfelkel1-be és a Napfelkel1-be, hogy undefined.
Szerintetek mit rontok el?
Egyáltalán hogyan kell splittelni, vagy kiszűrni az adatot a moon_phase-n és sunrise-on belüli hour-ból?
Ui.: Bocs, ha off, mert Tasker...
Előre is köszönök minden segítséget/tippet/ötletet!
MrDini
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest