Hirdetés
- iPhone topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Nem csak sör lesz az Oktoberfesten, Xiaomi is
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Google Pixel topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Múltkor - hibásan - mondtam azt, hogy az e.preventDefault() helyett e.defaultPrevented-et kellene használni. Persze azóta már fel lettem világosítva, hogy hülye vagyok, rosszul emlékeztem valamire, ezt tudom.
Most vágom az egyik tutorial vidim, ott viszont egy <a>-ra e.defaultPrevented-et használtam, és valamiért pontosan ugyanaz történik, mintha e.preventDefault() lenne használva, tehát nem fut le az alapértelmezett esemény.
Na de miért? MDN szerint az e.defaultPrevented egy boolean értéket ad vissza arról, hogy az alapértelmezett esemény lefutása meg lett-e gátolva.
Nem lehet, hogy azzal, hogy azt hívtam meg, úgy interpretálta a böngésző (Chrome), mintha return false-t írtam volna? Vagy miért van ez? Console nem dob rá hibát, sem firebug.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Dacia topic
- Futás, futópályák
- Előrendelhető a Meizu 22
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Nem csak sör lesz az Oktoberfesten, Xiaomi is
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest