Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
De az JScript-interpreter, nem JavaScript.

Komolyra fordítva amúgy igazad van (mondjuk nálam nem túl sokszor merült fel az igény a cscript.exe-vel történő JS-futtatásra, az ilyen módon történő tesztelésre
), szerintem is jobb lenne egy külön részbe tenni a Node.js-t úgy általában, azt inkább a haladóknak ajánlva, és a kezdőknek szóló részből egyszerűen kiszedni, hogy ne zavarjuk össze a kezdő ember fejét - szerintem jobb, ha nem kavarunk be neki a szerveroldali programozást lehetővé tevő nodejs-sel, mert nem fogja tudni hova tenni, amikor ő csak eseménykezelőt akart kötni egy gomb klikk eseményére, vagy JS-sel meg akarta változtatni egy elem betűinek színét. Vagy max. nagyon OFF-ként benthagyni, de én sem látom szükségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), szerintem is jobb lenne egy külön részbe tenni a Node.js-t úgy általában, azt inkább a haladóknak ajánlva, és a kezdőknek szóló részből egyszerűen kiszedni, hogy ne zavarjuk össze a kezdő ember fejét - szerintem jobb, ha nem kavarunk be neki a szerveroldali programozást lehetővé tevő nodejs-sel, mert nem fogja tudni hova tenni, amikor ő csak eseménykezelőt akart kötni egy gomb klikk eseményére, vagy JS-sel meg akarta változtatni egy elem betűinek színét. Vagy max. nagyon OFF-ként benthagyni, de én sem látom szükségét.