Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
De az JScript-interpreter, nem JavaScript.

Komolyra fordítva amúgy igazad van (mondjuk nálam nem túl sokszor merült fel az igény a cscript.exe-vel történő JS-futtatásra, az ilyen módon történő tesztelésre
), szerintem is jobb lenne egy külön részbe tenni a Node.js-t úgy általában, azt inkább a haladóknak ajánlva, és a kezdőknek szóló részből egyszerűen kiszedni, hogy ne zavarjuk össze a kezdő ember fejét - szerintem jobb, ha nem kavarunk be neki a szerveroldali programozást lehetővé tevő nodejs-sel, mert nem fogja tudni hova tenni, amikor ő csak eseménykezelőt akart kötni egy gomb klikk eseményére, vagy JS-sel meg akarta változtatni egy elem betűinek színét. Vagy max. nagyon OFF-ként benthagyni, de én sem látom szükségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), szerintem is jobb lenne egy külön részbe tenni a Node.js-t úgy általában, azt inkább a haladóknak ajánlva, és a kezdőknek szóló részből egyszerűen kiszedni, hogy ne zavarjuk össze a kezdő ember fejét - szerintem jobb, ha nem kavarunk be neki a szerveroldali programozást lehetővé tevő nodejs-sel, mert nem fogja tudni hova tenni, amikor ő csak eseménykezelőt akart kötni egy gomb klikk eseményére, vagy JS-sel meg akarta változtatni egy elem betűinek színét. Vagy max. nagyon OFF-ként benthagyni, de én sem látom szükségét.