- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx #3948 üzenetére
De az JScript-interpreter, nem JavaScript.
Komolyra fordítva amúgy igazad van (mondjuk nálam nem túl sokszor merült fel az igény a cscript.exe-vel történő JS-futtatásra, az ilyen módon történő tesztelésre), szerintem is jobb lenne egy külön részbe tenni a Node.js-t úgy általában, azt inkább a haladóknak ajánlva, és a kezdőknek szóló részből egyszerűen kiszedni, hogy ne zavarjuk össze a kezdő ember fejét - szerintem jobb, ha nem kavarunk be neki a szerveroldali programozást lehetővé tevő nodejs-sel, mert nem fogja tudni hova tenni, amikor ő csak eseménykezelőt akart kötni egy gomb klikk eseményére, vagy JS-sel meg akarta változtatni egy elem betűinek színét. Vagy max. nagyon OFF-ként benthagyni, de én sem látom szükségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest