- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx #3948 üzenetére
De az JScript-interpreter, nem JavaScript.
Komolyra fordítva amúgy igazad van (mondjuk nálam nem túl sokszor merült fel az igény a cscript.exe-vel történő JS-futtatásra, az ilyen módon történő tesztelésre), szerintem is jobb lenne egy külön részbe tenni a Node.js-t úgy általában, azt inkább a haladóknak ajánlva, és a kezdőknek szóló részből egyszerűen kiszedni, hogy ne zavarjuk össze a kezdő ember fejét - szerintem jobb, ha nem kavarunk be neki a szerveroldali programozást lehetővé tevő nodejs-sel, mert nem fogja tudni hova tenni, amikor ő csak eseménykezelőt akart kötni egy gomb klikk eseményére, vagy JS-sel meg akarta változtatni egy elem betűinek színét. Vagy max. nagyon OFF-ként benthagyni, de én sem látom szükségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Küszöbön az androidos PC-k
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 17 - alap
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest