Hirdetés
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Netfone
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"2: az input tageket nem zártad le normálisan."
Én is le szoktam zárni, hozzá vagyok szokva az XHTML-szintaktikához, de egyébként HTML4-ben és HTML5-ben sem okoz validitási problémát ennek hiánya."3: a htmlben lévő onClick kerülendő, hivatalosan? is deprecated, vagyis elavult."
Miért lenne már az onclick attribútum hivatalosan is deprecated?
Egyébként valóban kerülendő, az igaz, de ettől még nem deprecated.
Ami viszont deprecated, az a script tagben használt language="JavaScript", amit már ötezer éve nem használnak. Remélem, azon az ún. "webmester képzésen" nem ezt nyomatják, ha igen, akkor máris árulkodó, hogy mennyire szart sem ér..."4: a teszt függvényed két paraméteres, te pedig egy paramétert adsz át neki, így meg sem hívódik."
Hogy micsoda?!
1. a meghívás: teszt(mezo.value,numerikus.num) - mint látható, két paramétert ad át
2. attól még, mert akár 0 paramétert ad át egy 2 paramétert "váró" függvénynek, már miért ne hívódna meg?
Ez azért csúnya volt.
Ez JavaScript.Egyébként ez a teszt() függvény nem sokra jó, ez csupán ellenőrzi, hogy az egyik szóban lévő karakterek előfordulnak-e a másikban; például a teszt('teniszütő', 'teniszütőségesség') és a teszt('teniszütő', 'tsesnsissszsüstsős') is true-t fog eredményül adni, míg a teszt('teniszütő', 'tenisz') például nem (false).
"6: úgy használod a ciklusokat és elágazásokat mintha lambda kifejezések lennének"
Nem láttam ilyeneket, ezt mire értetted?Muszáj volt ezeket korrigálni, sorry, hogy épp a Te hsz.-ed esett ennek áldozatul, de az állítólagos webmester képzésen (!!) részt vevő illető mindezt már kész tényként ve(he)tte...
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez azért csúnya volt.