- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benceee14
csendes tag
(Elnézést az előző offolásomért.)
Szóval, egy tök alap JavaScript program megírásában tudna valaki segíteni? Hozzáértőknek szerintem nem tart semeddig, de nekem fogalmam sincs, hogy hogy kezdjem el. Egy "Itt a piros, hol a piros?" játékot szeretnék írni, ami gyakorlatilag annyi hogy 1/3 esélyes kitalálós játék.
Hogy kéne csinálnom?
For looppal bekértem hogy 3 "shell" legyen, [for (j=0, j<4, j++) ] de ezután hogy kéne a kódolást, és egyáltalán milyen algoritmus szerint kell haladnom? :/Nagyon megköszönném ha valaki segítene.
Illetve a Mozilla miért nem olvassa a scripteket? Ez is egy feltétel lenne hogy a Firefox hibátlanul futtassa, de nekem valamiért alig működik valamilyen script, és fogalmam sincs miért :/
Karma, neked pedig itt válaszolnék: Szóval nagy cuccot nem kell várnod tőlem, tök alap html honlapot cisnáltam suliba, nem is szívesen vállalnám a nevem hogy "Igen, ez az én honlapom", csak annyi, hogy a követelmények megvannak benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Micro Four Thirds
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G5 univerzális üzleti dokkoló
- Latitude 5531 15.6" FHD IPS i7-12800H MX550 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- - Új - Nikon D7500 fényképezőgép - Új -
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest