Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benceee14
csendes tag
(Elnézést az előző offolásomért.)
Szóval, egy tök alap JavaScript program megírásában tudna valaki segíteni? Hozzáértőknek szerintem nem tart semeddig, de nekem fogalmam sincs, hogy hogy kezdjem el. Egy "Itt a piros, hol a piros?" játékot szeretnék írni, ami gyakorlatilag annyi hogy 1/3 esélyes kitalálós játék.
Hogy kéne csinálnom?
For looppal bekértem hogy 3 "shell" legyen, [for (j=0, j<4, j++) ] de ezután hogy kéne a kódolást, és egyáltalán milyen algoritmus szerint kell haladnom? :/Nagyon megköszönném ha valaki segítene.
Illetve a Mozilla miért nem olvassa a scripteket? Ez is egy feltétel lenne hogy a Firefox hibátlanul futtassa, de nekem valamiért alig működik valamilyen script, és fogalmam sincs miért :/
Karma, neked pedig itt válaszolnék: Szóval nagy cuccot nem kell várnod tőlem, tök alap html honlapot cisnáltam suliba, nem is szívesen vállalnám a nevem hogy "Igen, ez az én honlapom", csak annyi, hogy a követelmények megvannak benne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest