Hirdetés
- iPhone topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benceee14
csendes tag
(Elnézést az előző offolásomért.)
Szóval, egy tök alap JavaScript program megírásában tudna valaki segíteni? Hozzáértőknek szerintem nem tart semeddig, de nekem fogalmam sincs, hogy hogy kezdjem el. Egy "Itt a piros, hol a piros?" játékot szeretnék írni, ami gyakorlatilag annyi hogy 1/3 esélyes kitalálós játék.
Hogy kéne csinálnom?
For looppal bekértem hogy 3 "shell" legyen, [for (j=0, j<4, j++) ] de ezután hogy kéne a kódolást, és egyáltalán milyen algoritmus szerint kell haladnom? :/Nagyon megköszönném ha valaki segítene.
Illetve a Mozilla miért nem olvassa a scripteket? Ez is egy feltétel lenne hogy a Firefox hibátlanul futtassa, de nekem valamiért alig működik valamilyen script, és fogalmam sincs miért :/
Karma, neked pedig itt válaszolnék: Szóval nagy cuccot nem kell várnod tőlem, tök alap html honlapot cisnáltam suliba, nem is szívesen vállalnám a nevem hogy "Igen, ez az én honlapom", csak annyi, hogy a követelmények megvannak benne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Windows 11
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest